CALI

CALI, a lifestyle store paying homage to mid-century styles and retro Palm Springs aesthetics.

I was tasked with re-designing their existing site, developing a scheme that was "playful but not kitsch" and giving the client flexibility and ease when curating product displays.

The display units were designed for the space, giving a mix of open shelves for merchandising and storage at low level for additional stock. The warm-tone timber finish also creates an element of grounding in an otherwise fresh, pastel palette.

The white painted timber cladding creates a neutral and non-distracting backdrop for the products displayed along the walls, whilst the pink-tiled back wall draws your eye into the space, even from outside, and encourages you to explore the store.

retail-store-design-visual-sabrine-keir-interior-designer-surrey.jpg

Design concept visual

retail-store-till-point-design-visual-sabrine-keir-interior-designer-surrey.jpg

Design concept visual

retail-store-layout-design-visual-sabrine-keir-interior-designer-surrey.jpg

Design concept visual

retail-store-shop-front-design-visual-sabrine-keir-interior-designer-surrey.jpg

Design concept visual

retail-store-design-ideas-mood-board-sabrine-keir-interior-designer-surrey.jpg

Look & Feel mood board

retail-store-material-board-finishes-palette-sabrine-keir-interior-designer-surrey.jpg

Material board